Ook op weg naar conditie verbetering?

       

 


Groen licht:

november 2016 

 --- Wijk nieuws ---

Trim/hardloopbaan in het Petenbos:

Is sport echt jouw ding en is lekker wandelen of joggen door een park of bos in de eigen buurt ook jou ideaal, dan is dit goed nieuws voor jou.

Voor de wijk het Petenbos ligt sinds kort een concreet plan klaar in de vorm van een  trim/hardloopbaan, is dit geen geweldig nieuws? En nog mooier: er is Groen licht gegeven voor dit plan.

Langs de bestaande fietsroute aan de Bunzinglaan en de achterzijde van de Floralaan wordt een trim/hardloopbaan aangelegd. Dit mooie maar vooral groene stuk grond kent nu al meerdere mogelijkheden op sportief gebied. Zo is er al een basketbal -en voetbalveld en sinds kort ook een jeu de boules baan. Maar deze baan, een ware trim/hardloopbaan is geheel nieuw! Uitermate geschikt voor meerdere type (hard)loop activiteiten voor zowel de jongere als oudere recreatieve sportbeoefenaar.

Deze Petenbos trim/hardloopbaan van exact  500 meter lang zal gaan bestaan uit halfverhard en een voldoende brede loopbaan van schelpen. Dit geheel zal zo zorg dragen voor een prettige mogelijkheid tot fysieke beweging in het hart van de wijk het Petenbos.

De huidige bestaande verlichting zorgt er tevens voor dat trimmen in de vroege en late uurtjes mogelijk is en veiligheid biedt.

Niet onbelangrijk zijn de sponsoren uit het midden en kleinbedrijf die eraan bijdragen dat in samenwerking met de gemeente Veenendaal dit fantastische plan gerealiseerd kan worden, kortom Chapeau voor alle partijen!!!

Petenbos Trimbaan


 Een aardig loopje: 5 km Groenstrook Parcours